Interjú - Koós Ferenc

2010-04-07 17:12:43 • horgászat, interjú, harcsázás
hozzászólások: 9
 szavazatok: 73

Interjú - Koós Ferenc

A Fehován találkoztunk Koós Ferenccel, szerencsére volt egy kis ideje így készítettünk vele egy interjút. Most, hogy aktuális a harcsázás remélhetőleg több sporttárs is kedvet kap, egy kis horgászathoz. Jó szórakozást a videóhoz!

Szólj hozzá

Hatoss Szilvio
2010-12-07 09:42:56
Sziasztok!
Nagy izgalommal merültem bele weboldalatok rejtelmeibe és most kimondottan a harcsapergetés érdekelne amiről még sajna nem találtam érdemi információt de remélem a későbbiekben rátalálok!
Az oldal bővítéséhez és népszerűsítéséhez további sok sikert kívánok!
Üdvözlettel : Szilvio

Honyák Gábor
2010-04-08 23:18:57
Sziasztok!

Koós Ferencet gyakorlatilag most ismertük meg, Szilárddal beszélgettünk vele egy jót és csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz!
Nagyon közvetlen és segítőkész ember benyomását kelti.

Holnap megyünk Deritőre forgatni, kiváncsian várom ezt a harcsatábort.
Tibi én is sajnálom, hogy nem futunk össze, de annyit hozzátennék a hozzászólásodhoz, hogy sajnos annyira nem rózsás a helyzet mint ahogy írtad.

Carpfish, a kritika jogos, vágom már a harmadik részt,de sajnos nem megy minden egyszerre. Most jön majd egy bojlitartosítós cikk és utána jön a következő film, ki tudja lehet a damilteszt :)

Üdvözlettel
Honyák Gábor

balkom
2010-04-08 21:57:32
Személy szerint találkoztam Kóós Ferkóval :) és nekem is az a véleményem hogy a tudását tovább akarja adni, az más kérdés hogy fizetni kell érte, miért nem kell ??? De ha ott vagy vele a parton, és nem "táborban" akkor is végtelenül segítő kész! Én tisztelem az ilyen megszállott emberkéket! Amúgy meg végtelenül szerény embernek tartom!

Carpfish79
2010-04-08 19:21:05
Fussunk neki újra ennek a Damilteszt 3. részének.! Kedves Gábor! Mikor lesz a feltéve a damilteszt 3. része? Mert szerintem nagyon sokan érdeklődve nézték a 2 részt és talán mégnagyobb érdeklődéssel fogadnák a harmadikat is! Biztosan sokaknak adott volna és támpontot zsínórválasztásban a teszt harmadik része is. Már lassan megvette mindenki a damilt vagy aki talán mégsem az biztos örülne neki ha láthatná a harmadik felvonást is! Mikor lesz felrakva ha nem akkor amikor ennek a legnagyobb keletje és létjogosultsága van?

Köszönöm előre is a válaszod, szerintem nagyon sok horgász és mégtöbb léelkes nézőtök nevében!

Szaák Tibor
2010-04-08 17:58:40
Szia Gábor!

Nagyon sajnálom, hogy pénteken nem találkozhatunk. Esztergomban leszek elsősegélyt oktatok, és nem tudom már elcserélni az időpontot. Szívesen találkoztam Veled. Tatabányáról egy ugrás lett volna Tata. Nagyon tetszett a reagálásod,valóban nem kell a "csatatér" a fórumon szabad a véleménynyilvánítás. A Koós Ferit én is ismerem ő is tatabányán él, el nem tudom képzelni milyen hibát vétett? Perfect írja, hogy "aki ismeri a Derítőn
történteket, tudja miről írok." Sokan vannak akik olvassák a honlapot és velem együtt nem tudják mi történt, ami a 90% valótlanságot igazolja!
Durva vádaskodás lenne kétségbe vonni a Bokor Karcsinak,Döme Gábornak
a fogásait is! Apropó Döme úr, akik etetőanyag, fogalmazzunk úgy, hogy horgászcikk kereskedéssel foglalkozik, hozzátartozik a reklám is. Lehetne sorolni néhány nevet akik szintén reklámozzák a portékájukat. Egy dolog biztos, egyik sem úgy hirdet, hogy csak az ő általa forgalmazott kaják a jók a többi szóba sem jöhet. Senkit nem kényszerítenek a megvételükre! Lehet válogatni. Orsó kapható 250.000Ft és lehet használható orsót 5-10.000Ft is venni. Minden honlap ad az olvasóinak sok értékes és érdekes tanulságot.
A Haldorádó honlapjáról nem nyilatkozom, rá kell kattintani olvasni, és utána véleményt mondani, az írásokról videókról stb. Az alaptalan vádaskodás nem jó irányba vezet. Biztosan sokan olvastátok a Tüskevár c. könyvet. Félre téve a "tudományosodást " szóval a Matula bácsi is fogott halakat,és nem is akármilyeneket!
Köszönöm, hogy elolvastátok!

Szaák Tibor

Honyák Gábor
2010-04-08 00:29:27
Sziasztok!

Srácok, először is annyi kérésem had legyen, hogy ne menjen át a beszélgetés, véleménynyilvánítás személyeskedésbe!
Nagyon szívesen vesszük mindenki véleményét ameddig korrektül van megfogalmazva. Én nem akarok és nem is fogok moderálni, addig ameddig ehhez tartjátok magatokat, gondolom ez érthető. Nem szeretnék itt egy csatateret!

Koós Ferenc Magyarországon azon kevés emberek közé tartozik aki komolyabban foglalkozik a harcsázással és ezt publikálja is. Természetesen lehetnek itt vélemények és ellenvélemények, én is hallok sok mindent, amiből biztos, hogy nem minden igaz....
Gondoltuk ez egy jó kis kedvcsináló lehet a harcsázáshoz.

Minimális infóval rendelkeztünk a harcsatáborról, így megbeszéltük Ferivel, hogy szívesen elmennénk megnézni. Pénteken megyünk a Deritőre forgatni és remélem sikerűl néhány résztvevővel is beszélnünk, így első kézből lesznek infóink, hogy ők hogy élik meg a tábort és természetesen felkerül ide az oldalra.

Perfect, szeretnénk foglalkozni a harcsázással és már be is terveztünk néhány forgatást, megyünk pl a Szigetközbe egy sráccal aki nagyon ismeri a vizet és rendszeresen harcsázik...
Sajnos mi nem értünk hozzá, mert attól, hogy néha bedobunk harcsára attól az még nem tudás! Irreális lenne ha mi kezdenénk okosítani :)

Ha van olyan ismerősöd aki szívesen megosztaná tapasztalatait a harcsázással kapcsolatban és kellően tapasztalt nagyon örülnénk neki ha megismerhetnénk! A telefonszámomat megtalálod a kapcsolat menüpont alatt.

Mert nem az a lényeg ki mennyire ismert hanem, hogy hiteles és őszintén megosztja tapasztalatait!

Üdvözlettel
Honyák Gábor